söndag 6 juni 2010

Underbara sommar

Vilka underbara dagar vi haft och jag håller tummarna att det håller i sig. Tänk vad bra väder kan göra för kropp och själ. I tisdags åkte jag och syster med barnen på minisemester med barnen till Ronneby. Vi hyrde en underbar stuga precis vid havet där vi njöt till fullo. Linnea sov inte alls bra men va gjorde det när vi bodde så här. Två dagar stannade vi men dit åker vi igen.

Stugan vi hyrde med havet utanför


så här såg det ut när man öppnade dörren från stugan..

Bad med havsutsikt för barnen

Linnea på bryggan
Det var lite kallt tyckte Linnea.....
men fick man leka själv var det ganska OK!
Sen följde några underbara dagar hemma och dessutom helg så det var lite semester när vi kom hem med. Vi har njutit av det underbara vädret här hemma. Vi har badat, lekt och njutit av att bara vara friska och må gott.
Min älskade Linnea
älskade nea är inte alltid glad men.....det vänder snabbt igen.
I dag sov vi länge, ja till och med Linnea. Sen blev det god frukost innan vi besökte byns marknad. Inte mycket att se men Linnea tyckte det var roligt med alla saker och människor och hon satt nöjd i vagnen och bara pratade...
Efter lunch körde vi till Genastorp för att fika och kolla in alla djuren som finns där. Så mysigt med fika på bryggan medans Linnea sov och sen en promenad och titta på fåglar, kaniner, katter och får. På kvällen fick vi mysigt besök av vänner som ville svalka sig i våran pool.
Linnea på bryggan
Linnea tyckte vi skulle ta med den hem
Tittar på fåglar

Linnea visar hunden hon fick på marknaden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar