tisdag 19 januari 2010

Sjukt var det här...

Linnea har fortfarande hög feber och är allmänt hängig. Var på vårdcentralen i dag och hon har en virusinfektion vilket man inte kan ge penicillin till så vi får köra på alvedonen. Men läkaren berättade att barn ofta har högre feber än vi och klarar det bra så det var ingen fara om det höll i sig ett par dagar.

Usch det är jobbigt när ens barn är sjukt man vill liksom bara ta det onda från dem och ge till sig själv men men inte mycket att göra. Bara se till att Linnea har det bra och är nöjd.

Man tänker tillbaka på när man själv var liten och sjuk och man fick äta glass och dricka läsk för att man skulle få något i sig..ja inte när man var bebis dock men när man blev lite äldre. Men då kunde man ju förmedla till mamma och pappa vad som var fel. Det är det som är jobbigt nu när de är så små, man vet ju inte vad det är som är fel.

Nu är jag i alla fall lite lugnare när jag vet läkaren har kollat henne och det för övrigt så jättebra ut. Stick i fingret fick hon med men sa ingenting min lilla snutta.

Nu skall vi mysa lite...ta hand om er!!!

1 kommentar:

  1. Emilia tycker så synd om sin lilla kusin och hoppas hon blir frisk snart så dem kan ge sig ut på äventyr igen...ja,ja det kommer en dag för det oxå!!pussa på den lilla sjuklingen från oss..

    SvaraRadera